Fotocursus Enschede

Ronald Bruinink biedt fotucursussen aan in de omgeving van Enschede. Daarvoor ontwikkelde Dcreative een website waarop fotografen informatie kunnen vinden over de cursussen en zich kunnen inschrijven.

Gepubliceerd op

fotocursus-enschede.nl is opgezet gebruikmakend van maatwerk. De website is volledig responsive, geschikt voor alle schermen en apparaten. Ook het ontwerp is op maat gemaakt op basis van de bestaande huisstijl.

Fotocursus Enschede is voorzien van een registratiesysteem waar fotografen zich kunnen registreren voor de verschillende cursussen. Er word bijgehouden of een cursus nog plaats heeft en mensen krijgen automatisch een mail met meer informatie wanneer ze zich opgeven.

Deze website is onderdeel van een opdracht waarbij er in één keer 4 websites zijn opgeleverd in een uniek platform. Hierdoor is het voor de klant mogelijk om, met dezelfde uitstraling, gemakkelijk meerdere websites online te plaatsen. Dit levert grote besparingen op in onderhoud en doorontwikkeling. De hosting en domeinnaam van Fotocursus Enschede worden gerealiseerd door D2host, de hosting service van Dcreative.

Fotocursus Enschede

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.