InnoFra

InnoFra is een kennis- en netwerkorganisatie die doelgericht advies geeft aan overheidsinstanties.

Gepubliceerd op

InnoFra is een netwerkorganisatie met een breed pakket aan diensten voor gemeentelijke organisaties. Ze waren toe aan een nieuwe website, die door Dcreative is ontworpen, gebouwd en momenteel word gehost. De website is op maat gemaakt met uitgebreide functionaliteiten voor het publiceren van informatie. Er kunnen artikelen gepubliceerd worden, pagina's, de verschillende bedrijfsonderdelen worden toegelicht. Ook is er ruimte voor partners, ketenpartners en de verschillende projecten.

De website is voorzien van een beheeromgeving, is op maat gemaakt, responsive, google vriendelijk en voorzien van automatische tests. Zoals het hoort. De hosting van InnoFra en verschillende domeinnamen van InnoFra worden gerealiseerd door D2host, de hosting service van Dcreative.

InnoFra

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.